autocash
Veelgestelde vragen

Waarom Allianz?

Als specialist in betrouwbare financiële diensten streeft AutoCash ernaar voor iedere klant een passend aanbod te doen en de beste service te bieden. Gebaseerd op ieders behoefte en budget. Om dit te kunnen realiseren zijn wij altijd op zoek naar de beste partners. Dit is dan ook de reden dat wij voor Allianz als betrouwbare en deskundige verzekeraar gekozen hebben. Zo kunnen wij u garanderen dat u ook de komende jaren goed verzekerd de weg op kan, met behoud van de unieke voordelen die u van ons gewend bent.

 

Wat is er veranderd in de dekking van mijn nieuwe AutoCash Verzekering bij Allianz?

• Het standaard verzekerde bedrag voor accessoires is verhoogd van € 2.000 naar € 2.500.

• Het eigen risico bij ruitvervanging wordt € 0 bij herstel via de Volkswagen groep dealer. Dit was € 65.

• Ook vervalt het extra eigen risico voor bestuurders jonger dan 24 jaar, dit was € 65.

• De extra premiebescherming komt te vervallen. Optioneel kunt u kiezen voor een Bonusgarantie. Met de Bonusgarantie kunt u maximaal één schade claimen in één verzekeringsjaar, zonder dat u uw korting kwijtraakt.

• De premie voor de Uitgebreide Rechtsbijstand is verlaagd. De premie wordt € 35.

• Heeft u nog een Schadeverzekering voor inzittenden (SVI) dekking met een verzekerd bedrag lager dan een € 1.000.000, dan verhogen wij het verzekerde bedrag naar € 1.000.000. De premie wordt € 45.

• De polisvoorwaarden kunt u downloaden op: www.autocash.nl.

 

Verandert de premie van mijn nieuwe AutoCash Verzekering bij Allianz?

De standaard premie blijft gelijk. Toch kan het zijn dat uw premie toch gewijzigd is. Hier kunnen meerdere redenen voor zijn.

• U heeft het afgelopen verzekeringsjaar schade geclaimd welke van invloed is op uw no-claim korting. Of juist schadevrij gereden waardoor u meer korting krijgt.

• Ieder jaar bepalen wij opnieuw uw premie. Dit doen wij op basis van de leeftijd en het adres van de regelmatige bestuurder, uw auto, uw schadevrije jaren en de gekozen dekking.

 

Ik wil mijn verzekering uitbreiden met een aanvullende dekking, hoe werkt dat?

Neem dan contact op met onze klantenservice via autocashverzekering@allianz.nl of bel 033 479 17 26. Wij helpen u graag verder.

 

Waar kan ik de nieuwe polisvoorwaarden en verzekeringskaarten vinden van de AutoCash Verzekering bij Allianz?

Deze kunt u hier downloaden.

 

Algemene verzekeringsvragen

Hoe kom ik aan mijn polis en groene kaart?

U ontvangt uw polis en groene kaart van Allianz per e-mail of per post. Mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via autocashverzekering@allianz.nl of bel 033 479 17 26.

 

Kan ik mijn dekking tussentijds aanpassen?

De AutoCash Verzekering is makkelijk te wijzigen. U kunt wijzigingen telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven via autocashverzekering@allianz.nl of bel 033 479 17 26.

 

Ik wil een tweede auto verzekeren. Is dat mogelijk?

Ja dat is mogelijk. Heb je al een auto bij ons verzekerd, dan krijg je op de tweede auto dezelfde korting. Deze korting geldt niet voor inwonende kinderen. Voor meer informatie of direct afsluiten neem dan contact op met onze klantenservice via autocashverzekering@allianz.nl of bel 033 479 17 26.

 

Mijn adres is gewijzigd. Hoe kan ik wijzigingen doorgeven?

Een adres is makkelijk te wijzigen. U kunt wijzigingen telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven via autocashverzekering@allianz.nl of bel 033 479 17 26.

De premie van uw autoverzekering wordt o.a. bepaald aan de hand van uw postcode. De wijziging zal zeer waarschijnlijk effect hebben op uw premie.

 

Mijn bankrekeningnummer is gewijzigd? Hoe kan ik doorgeven?

Stuur een e-mail naar autocashverzekering@allianz.nl met de juiste bankgegevens. Wij zorgen voor de verwerking van de juiste gegevens.

 

Ik heb mijn auto verkocht en wil mijn AutoCash Verzekering opzeggen. Hoe doe ik dat?

Stuur een e-mail naar autocashverzekering@allianz.nl met een kopie van het vrijwaringsbewijs in de bijlage. Wij beëindigen de polis per verkoopdatum tenzij dit langer dan 28 dagen is. Dan wordt de dag dat de opzegging binnenkomt gehanteerd.